Hoe is het om stage te lopen bij Afier?

Tijdens een stage breng je de kennis die je tijdens je studie opdoet direct in de praktijk. Amarins Zijlstra heeft haar accountancy stage gedaan bij Afier en werkt inmiddels als assistent-accountant bij ons. In dit vlog van de SRA – een samenwerkingsverband van accountantskantoren waar Afier lid van is – vertelt Amarins over haar stageperiode bij Afier.

Goed ervaren wat echt bij je past

Amarins liep stage op de controle-afdeling van Afier. Ze werkte daar mee aan de controle van jaarrekeningen en subsidiecontroles en ging mee naar klanten. Bij Afier kun je ook stage lopen op zowel de controle-afdeling als de samenstel-afdeling, dan wissel je halverwege je stageperiode. Zo kun je goed ervaren wat echt bij jou past.

Bij Afier heb je in principe altijd een vaste stagebegeleider, maar je kunt uiteraard ook vragen stellen aan de controleleider van het team waarin je werkt. Dat gaat heel gemakkelijk, je stuurt iemand een berichtje of je zoekt iemand op.

“Mijn tip: kies voor een kantoor waar je je op je gemak voelt. Dat had ik bij Afier direct!”

Wil jij ook stage lopen of afstuderen bij Afier?

Heb je interesse om stage te lopen of af te studeren bij Afier? Bij ons kun jij je binnen een hecht team ontwikkelen en ontmoet je een groot netwerk van specialisten. Kijk hier voor meer informatie.