Stefanie Drewes, Assistent-accountant "Mensen voor cijfers betekent voor mij dat de focus ligt op contacten onderling met collega’s, klanten, relaties én een goede work-life balance.”

Werken bij Afier
Haal het beste uit jezelf

Langs de A28, in het Noorden van ons land, vind je Afier. In 2005 gestart als zevenkoppig team met grootse ambities. Inmiddels zijn we gegroeid naar een multidisciplinair accountants- en advieskantoor met ruim 70 medewerkers. Nog steeds even ambitieus en nog steeds onderscheidend door onze informele cultuur.

“Mensen voor cijfers” is ons motto. Dat betekent dat we mensgericht zijn en dat is herkenbaar op kantoor en in de relatie met onze klanten. Communicatie en collegialiteit vinden wij belangrijke eigenschappen voor iemand met een financiële functie. Net als gelijkwaardigheid: in onze organisatie denkt en praat iedereen mee.

Bekijk onze vacatures

BTW adviseur

Fiscalisten (met en zonder ervaring)

Werkstudent Auditpraktijk

Controller | Assistent-accountant

Aankomend IT-auditor

Junior RA | Accountant in opleiding

De mensen ‘in cijfers’:

76

collega’s

9

RA’s

4

RE’s

4

AA’s

6

Mr’s

1

RC

Waarom kiezen voor Afier?

Wanneer je kiest voor een baan bij Afier kies je voor een goede start van jouw carrière.

 • Prima voorwaarden

  Voor de een is plezier in het werk belangrijk, een ander hecht meer waarde aan uitdagende opdrachten. Verschillende zaken die je bij Afier kan vinden, maar ook een pakket aan voorwaarden die grotendeels voor iedereen gelijk zijn. We vroegen onze collega’s om een aantal opvallende zaken bij Afier. Wat vaak genoemd werd, was het volgende:

  • Goede werk-privé-studie balans
  • Scholing
  • Uitjes
  • Veel vakantiedagen
  • Premievrij pensioen (parttimers)
  • Attenties
  • Goed salaris + arbeidsvoorwaarden
  • ‘Nieuw’ leasecontract (zero)
 • Mensen voor Cijfers

  Ons motto ‘Mensen voor cijfers’ herken je in onze relatie met klanten,  maar zeker ook tussen de collega’s onderling. Met onze collegialiteit staan we dicht bij elkaar en helpen we elkaar elke dag vooruit. Door inzichten te delen, projecten gezamenlijk op te pakken en te bespreken, een idee uit te werken en natuurlijk ook door persoonlijke interesses de delen.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan ontwikkelen. We staan dan ook bekend om onze goede privé-werk-studie balans. Naast je studie ontwikkel je natuurijk ook in je werk. Met een groot aantal AA’s en RA’s om je heen, is er altijd een vakkundige collega om met je mee te denken.

 • Klanten om trots op te zijn

  Afier bedient een breed palet aan klanten. Van MKB-familiebedrijven, MKB-bedrijven met projecten en urenbeweging zoals uitzendbureaus, detacheerders en productiebedrijven, stichtingen voor kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs en kindcentra tot en met stichtingen in sociale en culturele domeinen.

Student?
Kom meedraaien of afstuderen!

Gun jij jezelf de beste start? Wij gunnen jou dat ook. Je kiest je opleiding immers met grote zorgvuldigheid en investeert elke dag in het opbouwen van inzichten en kennis. Logisch dus dat je voor een stage- of afstudeerplek kiest waar jij je binnen een hecht team kan ontwikkelen en waar je een groot netwerk van specialisten ontmoet. En dat is precies wat Afier jou biedt.

Ga in de praktijk aan de slag, doe ervaring op, loop mee op onze samenstel- of controleafdeling. Of wissel tijdens je stage van afdeling. Laat ons weten wat jij wilt leren en laat ons leren van jouw frisse kijk op zaken.

Stage al gehad? Moet je bijna beginnen met het schrijven van je scriptie en zoek je een professioneel kantoor? Onze vakkundige collega’s staan klaar om jou te begeleiden en met je mee te denken.

Onze collega’s vertellen …

Dennis Wagenmakers, assistent-accountant

Opleiding tot MKB-accountant en fulltime werken →

Floris Meijer, IT-auditor

“Als IT-auditor kom je in veel verschillende keukens en mag je overal wat van vinden” →

Rowan Bus, assistent-accountant

6 vragen aan Rowan Buss, accountant AA in spe →

Alice Hummel, AA

“De mensgerichte aanpak en cultuur spreken mij erg aan”→

Werk-privé-studie balans?

Astrid Boonstra

Een goede balans tussen privé, studie en werk is voor (jonge) accountants van groot belang. Veel zaken komen in deze levensfase op je af. Een werkgever die daar rekening mee houdt, is wel zo plezierig