mr. Timo Switters, Senior belastingadviseur Cijfers zeggen veel over inzicht en inzet.

Mensen voor Cijfers

De kennis, know-how en betrokkenheid van uw mensen dragen bij aan het succes van uw organisatie. U kiest dan ook voor accountants, adviseurs en auditors die zich geïnteresseerd en actief opstellen en net zo begaan zijn met de zaak als u. Wij willen weten wat er speelt, kijken vooruit en handelen doordacht.

Ons team zet zich in voor het belang en de groei van uw organisatie. Vanuit een goed en relevant advies, een scherpe analyse en door te communiceren in heldere taal. Met een professioneel, toegewijd team zijn wij een betrouwbare en bereikbare partner. Samen sturen we op resultaat.

Digitaal, toch menselijk

In een steeds digitaler wordende wereld bieden wij onze klanten slimme tools, koppelingen, actuele benchmarks en cockpits. Maar we vinden de menselijke maat net zo belangrijk of zelfs belangrijker. Het is ons uitgangspunt, want cijfers komen tot stand door menselijk handelen en maken ons duidelijk hoe te anticiperen.

Cijfers zeggen veel over inzicht en inzet van mensen

De mensen van Afier hebben dan ook alle aandacht voor hun klant en diens context. We hechten aan onze kernwaarden; het is wat onze klanten elke dag ervaren en waar we elkaar elke dag op wijzen.

Onze missie en visie >

Arjen Reinsma, Accountant, controller

Met klantgerichtheid naar klanttevredenheid. →

drs. Marc Oegema RA RC, partner

Afier als strategisch partner: vooruitkijken en doordacht handelen. →

Wietske Rodenboog, secretaresse

Werken bij Afier? We zijn continu op zoek naar talent.
Ook voor stages en afstuderen ben je hier op de juiste plek. →

Meer weten?

Afier draagt bij aan het realiseren van uw doelen en aan uw rendement. Maak een afspraak met onze adviseurs voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij bellen u terug.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.