drs. Peter Klein RA, Accountant, IT-adviseur, Partner Wij richten ons op transparantie in beleid, op een integrale manier.

Afier Auditors

Onze accountants voeren bij bedrijven en organisaties controles uit op een open en communicatieve manier. Met onze AFM-vergunning kunnen we zowel wettelijke controles, vrijwillige controles of controles in opdracht van subsidieverleners of kapitaalverstrekkers uitvoeren.

Onze organisatie is met registeraccountants (RA) en IT-auditors (RE) een serieuze professional in de Noordelijke markt. Vanuit een mensgerichte houding en met oog voor een breed belang verplaatsen we ons graag in bestuurders, directies, controllers en toezichthouders.

“Dankzij goede werkafspraken snijdt het mes aan twee kanten”

Controle aanpak

Wij werken graag met u en uw mensen samen. Dankzij goede werkafspraken snijdt het mes aan twee kanten. We maken inzichtelijk hoe u grip krijgt op uw processen en uw maand- en kwartaalcijfers. We zorgen dat toekomstige controles soepeler verlopen. We betrekken uw medewerkers hierbij en bepalen samen met hen hoe goede werkafspraken bijdragen aan het gewenste resultaat.

Sturen op optimalisatie

Uitgangspunt is om aan de hand van controles te sturen op optimalisatie. IT speelt hierbij een belangrijke rol. Door data-controle (feitelijke gegevens), analyse en evaluatie in relatie tot doelstellingen kunnen we adviseren op verbeteringen.

Mogelijk ook interessant voor u:
Governance >
Non-financial audit >
Maatschappelijk >

Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.