drs. Peter Klein RA, Partner, IT-adviseur, Registeraccountant Wij richten ons op transparantie in beleid, op een integrale manier.

Afier Auditors

Onze accountants voeren bij bedrijven en organisaties controles uit op een open en communicatieve manier. Met onze AFM-vergunning kunnen we zowel wettelijke controles, vrijwillige controles of controles in opdracht van subsidieverleners of kapitaalverstrekkers uitvoeren.

Onze organisatie is met registeraccountants (RA) en IT-auditors (RE) een serieuze professional in de Noordelijke markt. Vanuit een mensgerichte houding en met oog voor een breed belang verplaatsen we ons graag in bestuurders, directies, controllers en toezichthouders.

“Dankzij goede werkafspraken snijdt het mes aan twee kanten”

Controle aanpak

Wij werken graag met u en uw mensen samen. Dankzij goede werkafspraken snijdt het mes aan twee kanten. We maken inzichtelijk hoe u grip krijgt op uw processen en uw maand- en kwartaalcijfers. We zorgen dat toekomstige controles soepeler verlopen. We betrekken uw medewerkers hierbij en bepalen samen met hen hoe goede werkafspraken bijdragen aan het gewenste resultaat.

Sturen op optimalisatie

Uitgangspunt is om aan de hand van controles te sturen op optimalisatie. IT speelt hierbij een belangrijke rol. Door data-controle (feitelijke gegevens), analyse en evaluatie in relatie tot doelstellingen kunnen we adviseren op verbeteringen.

Mogelijk ook interessant voor u:
Governance >
Non-financial audit >
Maatschappelijk >

Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij helpen u graag!

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.