mr. André Kool FB, Partner, Bedrijfsadviseur, Fiscaal-jurist Afier helpt op alle fronten met de juiste informatie
zodat u de juiste afweging kan maken.

Afiers Specialismen

Wij vinden het belangrijk naast onze reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden op een aantal vlakken gespecialiseerd expert te zijn. Voor u als klant en voor de ontwikkeling van onze eigen mensen.

Met de onderstaande specialismen zetten wij ons in om u bovengemiddeld te bedienen. Zit u met een van de hieronder staande vragen? Dan bieden wij een passend antwoord.

Fiscale herstructurering
Hoe zet ik mijn structuur zo neer dat ik daar fiscaal het meeste van profiteer?
Bekijk de dienst Belastingadvies →

Bedrijfswaardering
Voor welke prijs moet ik mijn bedrijf aan mijn kinderen, het management of zelfs aan de concurrent verkopen? Wat zijn waardeverhogende factoren?
Bekijk ook fusie en Overname →

Boekenonderzoek
Als ik een bedrijf overneem, hoe weet ik dan dat ik niet teveel betaal of straks met allerlei tegenvallers geconfronteerd wordt?

Bedrijfsmatige mediation
Ik kom er met mijn mede-aandeelhouder of compagnon niet uit. Hoe kunnen we verder gaan zonder ons bedrijf volledig op het spel te zetten?

Reorganisatie en doorstart
Wij moeten saneren, dat is helder. Hoe gaan we dat doen en waar moeten we beginnen? Gooien we geen kinderen met het badwater weg?

(her)financiering / private investeerders zoeken
Mijn bedrijf kan met een financiele injectie een stap voorwaarts maken, maar bij de bank kan ik niet meer terecht. Hoe krijg ik nu toch mijn financiering rond?

Crisismanagement financiën
Ik weet het echt niet meer. Kan iemand mijn financiën doorlichten en me zeggen wat ik moet doen en welke opdracht ik mijn controller / administrateur moet geven?

Betrouwbare managementinformatie
Ik krijg maandelijks een financieel overzicht, maar heb zorgen over de betrouwbaarheid. Hoe krijg ik daar een beter gevoel over?
De juiste managementinformatie is essentieel voor de continuïteit van uw proces →

Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij helpen u graag!

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.