Afier als strategisch partner:
vooruitkijken en doordacht handelen

Belangrijk uitgangspunt in de benadering van Afier (en veelal ook voor haar klanten) is om voortdurend na te denken over wat de werkelijke toegevoegde waarde is die je wilt leveren. Afier levert geen standaard producten, het is vaak maatwerk en altijd precisiewerk. Wij leveren oplossingen waar u met gerust gevoel en ondernemend op kan sturen. Onze dienstverlening draagt bij aan uw missie.

Goede werkafspraken

Wij werken graag met u en uw mensen samen. Dankzij goede werkafspraken snijdt het mes aan twee kanten. We maken inzichtelijk hoe u grip krijgt op uw processen en uw maand- en kwartaalcijfers. We zorgen dat toekomstige controles soepeler verlopen. We betrekken uw medewerkers hierbij en bepalen samen hoe goede werkafspraken bijdragen aan het gewenste resultaat.

Uitgangspunt is om aan de hand van controles te sturen op optimalisatie. IT speelt hierbij een belangrijke rol. Door data-controle (feitelijke gegevens), analyse en evaluatie in relatie tot doelstellingen adviseren we op verbeteringen.

Houding en motivatie

Accountants zijn vaak gericht op de technische of procedurele maatregelen van een organisatie, maar uiteindelijk is ‘de mens het sluitstuk’ van processen. Daarmee vinden wij de houding en motivatie in uw organisatie van groot belang. Wij proberen daar een beeld van te vormen en daarover adviezen te geven. Zachte vaardigheden zijn voor risico-verkleining van groot belang.

Audit met BI en data-analyse

Voor het optimaliseren van de interne controles, gebruiken we data-analyse en BI-tools. Deze Business Intelligence software is ontworpen voor het ophalen, analyseren, transformeren en rapporteren van gegevens die voor u van belang zijn om mee te sturen. Aanvullend worden soms extra aanpalende gebieden onderzocht die voor uw bedrijfsdoelstelling van groot belang zijn.

Communicatie

Communicatie is het fundament onder onze filosofie. Een klantgerichte samenwerking begint altijd met luisteren. We verplaatsen ons in onze gesprekspartner en willen graag weten waar hij staat, waarom hij daar staat, wat dat betekent in de context van het bedrijf en haar omgeving en wat relevant is in het handelen.

Door open vragen te stellen, vormen we ons een integraal beeld. We spreken de taal die je als professional en als mens begrijpt. We zijn geïnteresseerd in motieven, drijfveren en staan open voor argumenten die bijdragen aan een prettige en professionele samenwerking.

Onze schriftelijke communicatie is overzichtelijk en duidelijk. We werken o.a. met:

  • Samenvattingen op één A4
  • Stoplicht-rapportages
  • Risico-maps
  • Interne controle-matrices
  • Management letters / accountantsverslagen

Met Afier als strategisch partner handelt u doordacht. We kijken samen vooruit om uw doelen te bereiken!

Bekijk ook:

Thea Velvis, RA – controller

“Klant worden bij Afier? Dit mag u verwachten.” →

Roy Weiland, junior belastingadviseur

Met klantgerichtheid naar klanttevredenheid. →

Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.