Belastingadvies

Mensen voor cijfers betekent dat onze accountant-adviseurs en belastingadviseurs dicht bij u als ondernemer en uw familie staan. Wij kijken naar alle fiscale aspecten van het ondernemen.

Bij Afier kunt u als ondernemer terecht voor al uw belastingadvies. Denk hierbij aan loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, maar ook aan specifieke zaken als overdrachtsbelasting, schenkbelasting en erfbelasting.

Onze belastingadviseurs pakken dit vanuit de integrale benadering van ondernemer, familie of relaties en de onderneming voor u op, zodat al deze zaken met elkaar in balans zijn.

Waarom kiezen voor Afier belastingadvies?

  • Overzicht over uw fiscale belangen, zowel privé als zakelijk
  • Financiële en fiscale planning zodat u de juiste stappen kunt zetten
  • Adviseurs met ruime kennis en ervaring in alle fiscale mogelijkheden
  • Optimale samenwerking met accountants
  • Laagdrempelig en informeel
  • Met name actief in de regio Drenthe, Groningen en Friesland

Hamelwerth Belastingadviseurs

Hamelwerth Belastingadviseurs maakt onderdeel uit van de Afier Groep. Hamelwerth richt zich op de fiscale advisering van vermogende particulieren/ondernemers en ondernemende vermogenden. Adviezen liggen vaak op het terrein van overdracht van familievermogen, privacy, filantropie en (vastgoed)beleggingsstructuren. Bekijk de website van Hamelwerth belastingadviseurs →


Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.