Bij Afier geloven we in de kracht van samenwerking. Samen bereik je immers altijd meer dan alleen! Met de mensen van een aantal partners werken we intensief samen. We stellen ze hieronder graag aan u voor.

Mocht u meer willen weten over de samenwerking en de mooie projecten die we gezamenlijk voor klanten doen neem dan vooral contact met ons op!

Bol ICT beheert en implementeert Microsoft-omgevingen voor middelgrote bedrijven in Noord-Nederland.
Daarbij maken we graag gebruik van de nieuwste cloudoplossingen, maar we nemen hierin ook uw systemen op locatie moeiteloos mee. Bij onze oplossingen staat de security centraal. Dat begint al bij het ontwerp en bewaken we 24/7 voor onze MKB klanten.

Exact is de Nederlandse marktleider in business software
Sinds 1984 vertrouwen honderdduizenden mkb’ers voor inzicht in hun cijfers op Exact. Dat doen ze omdat ze weten dat wij altijd werken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin wij actief zijn. We waren een van de eersten die het mkb hielp automatiseren en zijn nog altijd een voortrekker. We zijn er trots op dat onze oplossingen het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

Nexler – Doe zinvol werk en automatiseer de rest
Nexler is ontstaan uit een fusie tussen Hello ICT en Munker. Met gebundelde krachten zijn we nog beter in staat om processen te verbeteren en om eenvoudiger informatie te ontsluiten. We helpen onze klanten om de dagelijkse werkzaamheden van hun medewerkers slimmer, efficiënter en leuker te maken. Zodat mensen (meer) tijd hebben voor de dingen waar ze goed in zijn. Waar ze blij van worden. Waar werkgevers blij van worden. Waar wij weer blij van worden.

Lees hier een interview met Peter Klein over onze samenwerking met Nexler op het gebied van business intelligence, data analytics en robotic process automation.

Nmbrs – Eén simpele oplossing voor al jouw HR en payroll processen
Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van onze HR- en payroll software ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgen wij ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend.

Nordique – Steengoede websites, webshops en resultaat gedreven software op maat
Internet staat nooit stil. Dat weten wij als geen ander. Elke dag is er wel een nieuwe ontwikkeling, nieuwe app of nieuwe techniek. Veel te veel om bij te houden als het niet je dagelijks werk is. Daarom doen wij dat voor jou, kun jij gewoon je bedrijf runnen. Wij beloven de nieuwste inzichten en beste technische oplossingen voor het beste resultaat. Gewoon steengoede websites dus.

Payt, de norm in modern debiteurenbeheer
Payt bewijst dat debiteurenbeheer persoonlijk, efficiënt en effectief kan zijn. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder de controle te verliezen. Bovendien faciliteert Payt de dialoog met klanten via een geavanceerd communicatiesysteem. Hierdoor wordt een factuur een contactmoment in de klantbeleving en zorgt het voor beter betaalgedrag. Zo zorgt Payt voor snellere betalingen en orde in de organisatie.

P.P.S. – Salarisadministraties op maat
P.P.S. B.V. Salarisadministraties en -adviezen is een salarisadministratiekantoor met een persoonlijke, snelle en nauwkeurige service.

Studio Load – Omdat iedereen het gaat zien!
Studiobaas (want freelancer) Paul Top werkt nu ruim 6 jaar zelfstandig. Daarvoor gewaardeerd als vaste kracht bij de betere reclamebureaus en marketingspecialisten. Takenpakket: DTP, vormgeving, ideeën van een doldrieste art-director geduldig verfijnen, opmaak, drukwerkbegeleiding, alles van creatief design vanaf het nulpunt tot puur ambachtelijk ‘zorgen dat het ook gemaakt kan worden – en gezien mag worden’.

xCore – Connecting e-commerce met Exact!
Met xCore koppel je snel en eenvoudig Exact met o.a. Magento, WooCommerce, Shopify, Shopware, Picqer, Mollie en Adyen.

We zijn van een maatwerk specialist getransformeerd naar een volwaardig softwarebedrijf. En daar zijn we heel trots op. Ons doel? Het beste koppelplatform voor je ERP en je e-commerceoplossingen. Oftewel; connecting e-commerce.

Lees hier een interview waarin Gert-Jan Bos vertelt wat het partnerschap met xCore voor hem betekent. “Exact is de rode draad in onze samenwerking voor klanten.”