Internationaal samenwerken

Afier heeft de nodige ervaring met het samenwerken met Duitse collega’s (Wirtschafsprufer en Steuerberater). In de plaats Leer hebben we contact met een kantoor die voor onze klanten de GmbH’s behandeld.

Daarnaast is Afier aangesloten bij het Nederlandse SRA en via deze vereniging bij het internationale INAA. Dit is een internationale associatie van professionele, zelfstandige accountantskantoren. SRA biedt haar leden hiermee de mogelijkheid tot samenwerking met accountants over de gehele wereld. De INAA Group is in vijftig landen vertegenwoordigd, verdeeld over zes continenten en heeft wereldwijd meer dan zestig leden.

Alle aangesloten accountantskantoren bij de INAA Group zijn van vergelijkbare grootte en aanpak zoals u dat ook gewend bent van Afier. Door aansluiting bij deze internationale groep kunt u uw klanten, ook over de grens, in contact brengen met soortgelijke persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening.

Net als SRA heeft de INAA Group geen winstoogmerk. In tegenstelling tot veel andere internationale netwerkorganisaties is de INAA Group een non-profit organisatie. De werkwijze en opzet van de groep sluit daarmee goed aan bij Afier.

Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.