Internationaal samenwerken

Afier heeft de nodige ervaring met het samenwerken met Duitse collega’s (Wirtschafsprufer en Steuerberater). In de plaats Leer hebben we contact met een kantoor die voor onze klanten de GmbH’s behandeld.

Daarnaast is Afier aangesloten bij het Nederlandse SRA en via deze vereniging bij het internationale INAA. Dit is een internationale associatie van professionele, zelfstandige accountantskantoren. SRA biedt haar leden hiermee de mogelijkheid tot samenwerking met accountants over de gehele wereld. De INAA Group is in vijftig landen vertegenwoordigd, verdeeld over zes continenten en heeft wereldwijd meer dan zestig leden.

Alle aangesloten accountantskantoren bij de INAA Group zijn van vergelijkbare grootte en aanpak zoals u dat ook gewend bent van Afier. Door aansluiting bij deze internationale groep kunt u uw klanten, ook over de grens, in contact brengen met soortgelijke persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening.

Net als SRA heeft de INAA Group geen winstoogmerk. In tegenstelling tot veel andere internationale netwerkorganisaties is de INAA Group een non-profit organisatie. De werkwijze en opzet van de groep sluit daarmee goed aan bij Afier.

Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij helpen u graag!

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.