Afier Interim controllers

Tijdelijke ondersteuning nodig in uw organisatie? Een project op komst waarvoor u de kennis niet in huis heeft? U bent niet de enige. Veel MKB en middelgrote ondernemingen hebben voor bepaalde periodes behoefte aan extra ondersteuning op het financiële vlak in de vorm van een interim controller.

– Als gevolg van het (tijdelijk) uitvallen van een medewerker door ziekte of verlof;
– Bij verandering van de bezetting door vertrek;
– Bij groei van de onderneming waardoor het inzetten van een fulltimer (nog) te veel is;
– Bij tijdelijke behoefte aan specifieke kennis;
– Of wanneer de organisatie een slag wil maken in de kwaliteit van financiële processen.

Helpende hand

De interim controllers van Afier hebben allen een accountancy achtergrond. De controllers zijn gecertificeerde accountants, of assistent-accountants in opleiding, met jarenlange ervaring in controlling. We leggen de verbinding tussen financiële en overige processen binnen uw organisatie. Geven leiding aan de verandering, versnelling of verbetering van deze processen. In ons werk richten we ons vooral op het verbeteren van deze processen en op het waarborgen van de kennis in uw organisatie.

Waar nodig helpen wij bij de uitvoering en leiden we uw medewerkers op. Zo heeft u er ook in de toekomst profijt van!

Onze interim controllers staan klaar voor:

Financiële administratie

Wij verwerken de administratie van uw bank-, personeel-, inkoop- en verkoopfacturen. Als verantwoordelijken zijn we ook aanspreekpunt voor uw medewerkers.

Digitaliseren processen

We ondersteunen en begeleiden bij het digitaliseren van de financiële administratie om de efficiëntste verwerking te realiseren. Dit betekent ook het koppelen van scan- en branchespecifieke software.

Interne beheersing

Samen met directie en management definiëren we de meest efficiënte en effectieve interne beheersing rondom de administratieve organisatie. Wij zijn verantwoordelijk en aanspreekpunt voor de implementatie van deze administratieve procedures. Zo bent u in control en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Effectieve rapportage

Managementrapportages, liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en (investerings)begrotingen. Met het inzetten van de juiste tools realiseren we efficiënte en effectieve rapportering. Zowel voor interen als extern gebruik. Dit betekent optimaal rapporteren binnen de hiervoor geldende regels.

Partners in ondernemen

Afhankelijk van uw vraag formuleren we gezamenlijk een plan van aanpak. We hebben hierbij oog voor de bijbehorende kosten, mogelijkheden tot verkrijging van subsidie op de kosten en de te behalen efficiencyvoordelen. En misschien wel het belangrijkst: aandacht voor de juiste wisselwerking tussen uw medewerkers en de Afieristen.

“De interim controllers van Afier zijn meer dan een tijdelijke oplossing”

Onze interim controllers zijn niet alleen financieel professionals maar ook partners in ondernemen. Ze gaan het gesprek aan, leggen de verbinding, zijn een sparringspartner en geven gevraagd en ongevraagd advies.

Naast hun eigen kennis en ervaring brengen de interim controllers ook het Afier-team mee. De senior fiscalisten, financieringsspecialisten of de zeer ervaren afdeling IT Auditors zijn van grote toegevoegde waarde.

Samen met uw werknemers streven onze interim controllers naar continuïteit en structurele verbetering binnen uw organisatie. Ze helpen u op weg om vervolgens zelfstandig verder te gaan. Door de flexibele inzet van de interim controllers van Afier blijven de dagelijkse processen doorlopen en haalt u aanvullende kennis en ervaring in huis.

Al voor enkele uren per week zijn de interim controllers van Afier inzetbaar. Van administratief medewerker tot een CFO. Afier heeft voor elk gewenst niveau een interim professional.

Voordelen interim controllers

Flexibele kennis direct inzetbaar op elk gewenst niveau
Toegang tot netwerk met aanvullende specialisten
Lagere kosten dan bij vast arbeidscontract

Holthausen kiest voor een interim controller van Afier

Een interim controller van Afier inschakelen? Holthausen doet het!

Holthausen koos ervoor om in 2018 een interim controller van Afier aan te haken: Arjen Reinsma. Arjen vertelt in deze blog hoe hij hen ondersteunt en wat een interim controller kan betekenen voor een organisatie. Lees de blog hier.


Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.