Stefanie Drewes, Assistent-accountant "Mensen voor cijfers betekent voor mij dat de focus ligt op contacten onderling met collega’s, klanten, relaties én een goede work-life balance.”

Gun jezelf de beste start

Wil je AA, RA of RE worden? Bij Afier kun je prima je carrière starten! We zijn een innovatief accountants- en advieskantoor met veel aandacht voor MVO.

“Wij zijn Afier, mensen voor cijfers. We kijken ernaar uit om kennis met jou te maken.”

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Je wil vooruit. Innoveren, pionieren, groeien. Om te vernieuwen en onderscheidend te blijven. Wij bieden de ondernemende basis waarop onze klanten financiële en bestuurlijke gezonde groei kunnen realiseren.

Met bewezen kennis en een objectieve en geïnteresseerde blik. Met verhelderende, scherpe analyses en een persoonlijk advies. We moedigen je aan om een leven lang te leren. Bij Afier krijg je daar uiteraard alle kans toe.

 • Persoonlijke ontwikkeling staat centraal: als jij je ontwikkelt, groeit jouw klant.
 • Ruimte om te vragen en te onderzoeken: vanuit gezonde nieuwsgierigheid ontdek je nieuwe dingen.
 • Een breed multidisciplinair kantoor: van strategische advisering, applicatiebeheer tot en met IT auditing.

Ons team

De start van je loopbaan is zo’n beetje als een maatpak. Je idealen moeten erin passen. Er moet voldoende ruimte en aandacht zijn voor begeleiding en om te sparren en er mag natuurlijk een zekere ambitie van uitgaan.

Wij menen dat wij, met onze brede veelzijdige team, voldoende groot zijn voor jouw droom. Met onze collegialiteit staan we dicht bij elkaar en helpen we elkaar elke dag vooruit. Door inzichten te delen, projecten gezamenlijk op te pakken en te bespreken, een idee uit te werken en vanuit persoonlijke interesse.

“In het team van Afier doe jij ertoe en is niemand een nummer.”

Onze klanten

Afier bedient een breed pallet aan klanten. Van MKB-familiebedrijven in de brede zin, MKB-bedrijven met projecten en urenbeweging zoals uitzendbureaus detacheerders en productiebedrijven, stichtingen voor kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs, kindcentra tot en met stichtingen in sociale en culturele domeinen. Denk aan musea, landschapsbeheer, welzijn, bibliotheken en schuldhulpverlening.

 • We bedienen een breed pallet aan klanten: elke branche brengt een eigen dynamiek mee.
 • Hou jij van afwisseling? Dan ben je bij Afier op de juiste plaats.

Haal alles uit jezelf bij Afier

Bekijk jij je studie anders en wil je er alles uithalen? Kom stage lopen of afstuderen bij Afier. Fijn aan de slag met echte mensen en echte bedrijven. Het zal je bevallen! Schrijf je scriptie en kijk goed rond bij een professioneel kantoor waar je geen nummer bent.

Wil je kennismaken of eens de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom.


Laat hier je CV achter…

 • Motivatie: selecteer een bestand (optioneel)
  Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
 • CV: selecteer een bestand (optioneel)
  Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.