“Mijn collega’s zijn echt geïnteresseerd in elkaar…”

Mijn naam is Dennis Wagenmakers. Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in het Drentse Buinen. In mijn vrije tijd zit ik veel op de mountainbike. Ter ontspanning kijken mijn vrouw en ik graag een goede film of serie. De theoretisch post opleiding MKB-accountant heb ik afgerond, op dit moment ben ik nog bezig met de praktijkopleiding.

In dienst sinds?

Vanaf 2018 werkzaam voor de MKB samenstelpraktijk van Afier.

Wat doe je precies?

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en controlling. De (interim) controlling werkzaamheden zijn er vooral op gericht om de controller/ondernemer te ondersteunen en te helpen bij digitalisering, dashboard en rapportage vraagstukken.

Wat spreekt jou aan bij Afier?

De saamhorigheid, het inbrengen van ideeën en het werken in teamverband zijn voor mij belangrijke factoren waardoor ik met plezier naar mijn werk ga. Als medewerker van Afier ervaar ik dat het personeel een belangrijke factor is voor de organisatie. Dit blijkt ook zeker uit de interesse die de werkgever en collega’s voor elkaar hebben. Daarbij wordt er rekening mee gehouden dat werk, studie en privé in balans zijn. Tijdens de drukke periodes is er ook tijd voor ontspanning.

Wat betekent ‘Mensen voor cijfers’ voor jou?

Kijkend naar onze klanten zijn wij niet alleen geïnteresseerd in de cijfers en de resultaten van de onderneming maar zijn wij ook geïnteresseerd in de ondernemer. Wat houdt de ondernemer en zijn/haar gezin bezig?

Dennis een vraag stellen? Dat kan via d.wagenmakers@afier.com.
Ook werken in onze samenstelpraktijk? Bekijk de vacatures of bel gerust om kennis te maken!