Evenement met MKB Noord in Wildlands

Op 21 maart organiseren we met VNO-NCW MKB Noord een informatieve sessie over duurzame bedrijfsvoering, impactverslaggeving en cybersecurity bij Wildlands in Emmen. Actuele onderwerpen die u ook aan kunnen gaan. We nodigen u daarom van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

• Erik van Engelen, directeur Wildlands, neemt u mee in de duurzame bedrijfsvoering van Wildlands.
• Erik-Jan Kreuze 
van Afier Impact Accountants zal u bijpraten over impactverslaggeving (verslaggeving over de impact die je als organisatie hebt op mens en milieu), waar ook het MKB dit jaar mee te maken krijgt.
• Wilfred Hanekamp 
van Afier IT-auditors neemt u mee in nieuwe NIS2 cybersecurity wetgeving, die ook van toepassing is voor middelgrote bedrijven, en laat zien hoe je als bedrijf aantoonbaar weerbaar bent of wordt tegen cyberdreigingen.

De inloop voor de sessie is om 13.45 uur en om 14.00 uur start het programma. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje en duurt tot uiterlijk 18.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan als u interesse heeft. Deelname is gratis.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u de presentaties van deze bijeenkomst ontvangen? U kunt ze aanvragen via info@afier.com.