Pensioenlunch sessie op 6 oktober 2022

Op donderdag 6 oktober organiseren we voor ondernemers een informatieve lunchsessie over het nieuwe pensioenstelsel. Wat houden de wijzigingen in? Wat betekenen deze voor werkgevers en werknemers? Hoe kunt u zich voorbereiden? Welke acties moet u op welk moment doen om alles op tijd geregeld te hebben voor uw personeel? Laat u tijdens de lunch informeren door onafhankelijk pensioenadviseur Klaas de Vries.

Als werkgever wilt u alles goed geregeld hebben voor uw personeel. De inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) per 1 januari 2023 heeft grote impact voor werkgevers en werknemers. We staan namelijk aan de vooravond van een ongekende transitie van het Nederlandse pensioenstelsel waarmee circa € 1.800 miljard aan pensioenvermogen gemoeid is!

Alle Nederlandse pensioenregelingen moeten uiteindelijk worden omgezet in een regeling met een vaste vlakke premie. Er worden daarbij geen rendements- of inkomensgaranties meer toegezegd. Iedere werkgever in ons land wordt hierdoor geraakt, zowel op financieel als op arbeidsrechtelijk gebied. Er moet veel gebeuren om alles goed te regelen, begin daarom op tijd!

Graag helpen we u, in samenwerking met onafhankelijk pensioenadviseur Klaas de Vries, om deze transitie in goede banen te leiden. We nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze Pensioenlunch sessie op donderdag 6 oktober bij Van der Valk in Assen.

Wat houden de wijzigingen in? Wat betekenen deze voor werkgevers en werknemers? Hoe kunt u zich voorbereiden? Welke acties moet u op welk moment doen om alles op tijd geregeld te hebben? Op deze en andere vragen zal Klaas de Vries ingaan tijdens deze sessie.

Programma

11.30 uur: ontvangst met lunchbuffet

12.00 uur: opening door Agnes Gruppen van Afier HR & Salaris

12.15 uur: toelichting op impact van de nieuwe ‘Wet toekomst pensioenen’ voor werkgevers door onafhankelijk pensioenadviseur Klaas de Vries

13.30 uur: afsluiting en einde

Locatie

Van der Valk
Balkenweg 1
9405 CC Assen

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden om deel te nemen aan de Pensioenlunch sessie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Graag ontvangen we uw aanmelding vóór 29 september.

Wilt u met meerdere personen deelnemen aan deze sessie? Dat kan uiteraard, graag ontvangen we dan wel per persoon een aanmelding.

Graag tot ziens op donderdag 6 oktober in Assen!

  • Ruimte voor uw eventuele dieetwensen:

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met Christa Rust via c.rust@afier.com of via 06 – 2968 2667.