Jouw carrière

Het accountantsvak is een financieel/administratief vak zo denken velen. Ze komen vanuit affiniteit solliciteren bij een kantoor, maar komen na ‘enige tijd’ tot de conclusie dat ‘social skills’ minimaal zo bepalend zijn voor het succes van een accountant als de vaktechnische bagage. Het is dan ook van groot belang dat je je niet alleen als vaktechnicus ontwikkeld, maar ook als professional. Als kenner van mensen.

Wij vinden het belangrijk dat je achter de observaties kijkt, begrijpt waarom een klant reageert zoals zij/hij dat zojuist deed. Wanneer jij vindt dat vaktechnische ontwikkeling minimaal gelijk staat aan communicatieve en sociale ontwikkeling dan kan je je bij Afier prima thuis voelen.

Beter worden

Afier werkt met partners met 360 graden (anoniem) beoordeling. Ieder najaar laten we nieuwe collega’s, oude rotten, stafmedewerkers en andere partners ons functioneren beoordelen. Daarmee worden ook de partners goed onder de loep gelegd.

Klantbezoek

Ook belangrijk voor je ontwikkeling zijn de klanten die mag bezoeken. Hier laat je zien dat je meer belangstelling hebt dan de afloop van de debiteuren… Als je meer wilt weten van de organisatie die we controleren dan zal de controleleider je al snel meenemen of zelfstandig (deel-) projecten laten uitvoeren.

Samenvattend

  • Goede, hoogopgeleide en niet al te grote controleteams
  • Uitdagende klanten
  • Ruimte voor inbreng
  • Feedback over alle medewerkers (360 graden) en gebruik HR-tools van SRA

Zo geven wij invulling aan ons werk…

Het principe ‘mensen voor cijfers’ heeft ook betekenis voor jouw carrière. Of je nu aan het begin, midden in of aan het einde van je loopbaan staat. Weten hoe wij invulling geven aan het werk? Kijk eens bij: Wij creëren die balans! →