Astrid Boonstra, Assistent-accountant We creëren een goede balans te tussen privé, studie en werk.

Wij creëren die balans!

Een goede balans tussen privé, studie en werk is voor (jonge) accountants van groot belang. Veel zaken komen in deze levensfase op je af. Een werkgever die daar rekening mee houdt, is wel zo plezierig.

We willen op een plezierige manier werken. Zo is Afier in 2005 begonnen en zo zijn we nog steeds: een accountants- en adviesorganisatie met oog voor de vaak en verschillende persoonlijke invullingen van werk.

Privé, studie en werk

Natuurlijk moeten we met ons werk gericht zijn op de maatschappelijke doelen en de belangen van de opdrachtgever, maar wij proberen daarbij rekening te houden met de individuele collega.

Het principe ‘mensen voor cijfers’ heeft ook betekenis voor jouw carrière. Of je nu aan het begin, midden in of aan het einde van je loopbaan staat.

Hieronder vind je een aantal trefwoorden die volgens ons horen bij werk, privé en studie. Door deze waarden na te streven, brengen we balans aan en houden we de aandacht op de persoon in werk en privé. En op professionaliteit en ontwikkeling.

PriveStudieWerk
Jij35 verlofdagenPlanning = 1
Partner / gezinVrij keuze van instituutJouw mentor is je coach
GezondheidRuimte in de planning10% overwerk is de max.
Sociaal levenVeel ervaring EMA/PSVolop carrièrekansen
Maatschappelijke bijdrageDocenten en correctoren als collegaUitdagende klanten

Persoonlijke aandacht

Wij werken met een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor iedere medewerker. Zo houden we rekening met studie of bijzondere levensmomenten en zijn we toch gezamenlijk ook weer ambitieus.

Wij plannen studieweken, maar maximeren ook overwerk. Ons doel is maximaal 10% overwerk toe te staan. Daarbij geldt overigens dat via ‘tijd-voor-tijd’ deze uren zo snel mogelijk weer opgenomen moeten worden.

Bekijk wat onze collega’s zeggen

Marc van der Linden, Trainee

Werken bij Afier, voor mij betekent dat…→

Nicole Swaving, Fiscalist

Werken bij Afier, voor mij betekent dat…→