Afier

In samenwerking met Exact Online, Dealer4dealer, Bol ICT, Simplicate, Nordique en Speedbooks stonden we op 5 en 6 april op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in de TT-hal Assen. Met een grote, opvallende stand stonden we op plein ‘Groningen meets Drenthe’. Onder het thema ‘nachtrust’ konden de sepcialisten alles vertellen over hoe je als ondernemers je nachtrust kunt verbeteren. In dit blog lees je meer over de bijzondere samenwerking en impressie van de beurs in Assen.

Beursimpressie

De beurs werd geopend door Victor Mids, illusionist en host van het programma Mindf*ck, met een bijzondere show. In de BCDD Arena werden er verschillende lezingen gehouden met een breed scala aan onderwerpen (onder andere the internet of things, cybercrime en whatsapp voor bedrijven). Buiten de TT-hal kon je als bezoeker duurzame auto’s uitproberen van BMW, Ford en Tesla. Door de verschillende netwerkpleinen werd er een ontspannen sfeer gecreëerd en werd het gat tussen werk en privé verkleind.

Stand

Vanaf de BCDD Arena was de ‘Afier, Bol ICT, Simplicate en Exact Online’ stand gemakkelijk bereikbaar. Achter ‘plein Meppel’ en naast de stand van Holland Casino stond onze stand letterlijk in the spotlights. De stand straalde letterlijk ‘nachtrust’ uit. Er was voldoende gelegenheid om in alle rust alles te weten komen over de oplossingen van de standhouders. Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door hotel Aduard, werden er op de stand verschillende gesprekken gehouden met beursbezoekers. Door deze combinatie ontstond er een ontspannen sfeer.

Bijzondere samenwerking

Op één stand stonden maar liefst 7 specialisten die hand-on konden uitleggen hoe bouwstenen voor goede nachtrust werken. Iedere ondernemer kon terecht bij een specialist in zijn vakgebied. Of het nu op gebied van CRM, ICT of ERP was. Wat deze samenwerking dan in hield?

Ondernemers konden bij onze stand terecht om CRM of projectregistratie verbeteren, maar ook om telefonie te koppelen met Simplicate (of andere pakketten) zodat zij direct kunnen zien wie er belt. Voor een website of een webshop met meer bezoekers kon de ondernemer bij Nordique terecht voor meer informatie. Informatie over efficiënter werken met ICT en beveiliging kon de ondernemer terecht bij Bol ICT. Dealer4Dealer vertelde meer over hoe deze webshop gekoppeld kan worden met de beste online administratieve oplossing (Exact Online). Ook Exact Online zelf was aanwezig om vragen te beantwoorden over de inrichting van de online boekhouding. Bij Afier Accountants kon de ondernemer dan terecht voor een goed functionerende planning en control cyclus. Hiermee wordt er voor gezorgd voor maandelijks de juiste informatie, met een analyse van een topcontroller voor het MKB.

  • belastingadviseurs
  • accountants
  • controlling
  • bedrijfsadviseurs