mr. Roy Weiland, Belastingadviseur

Met klantgerichtheid
naar klanttevredenheid

Afier is persoonlijk, toegankelijk en coöperatief. We zijn dienstbaar maar altijd eerlijk in onze aanpak en samenwerking. Voldoen aan wet en regelgeving is goed, maar voor ons is het niet goed genoeg: u moet de meerwaarde ervaren.

Waardevolle klantrelaties

Wij zijn een organisatie van mensen-mensen. Wij doen ons werk, net als u, graag goed. Een klantrelatie blijft hecht als uw adviseur u de waarde biedt die u verwacht. De basis van een gezonde relatie bestaat eruit dat je elkaar en elkaars motieven goed kent en vanuit vertrouwen essentiële zaken met elkaar deelt. Vanuit dichtbijheid, dienstbaarheid en deskundigheid.

Dichtbij

Wij zijn de partner voor een langdurige samenwerking, we kennen onze mensen. We hebben interesse voor de mens achter de klant, weten graag welke doelen u nastreeft. We zijn toegankelijk, gemakkelijk te bereiken en staan open voor argumenten.

Dienstbaar

Wij helpen de doelstellingen van bedrijven en instellingen te realiseren door te ondersteunen bij goede en verantwoorde sturing.

Deskundig

Wij zijn vakmensen waar het gaat om cijfers. We laten onze klanten altijd de meerwaarde ervaren in advies en ondersteuning. Samen kijken we hoe we zaken slim in beweging houden.

Klanttevredenheid

U ziet grote partnerbetrokkenheid. Dat gaat ten koste van onze winstmarge, maar geeft een hogere toegevoegde waarde en daarmee een hoge klanttevredenheid. Afier heeft de klanttevredenheid laten onderzoeken:

  • Over de hele linie van al onze klanten staat onze klanttevredenheid op 8.0
  • 9% van de respondenten beoordeelt onze dienstverlening met een 10

We zijn vakman als het gaat om het controleren of opstellen van cijfers. We adviseren en ondersteunen in hoe het slimmer kan. We houden van vooruitgang. Wij helpen u in elke bedrijfsfase met vernieuwing, verbetering, groei en het dienen van uw maatschappelijke doelen. Zo houden we u als klant tevreden.

Waar staat Afier voor? →

Jacco Zoer AA, Accountant-medewerker

“Klant worden bij Afier? Dit mag u verwachten.” →

Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.