Klanten aan het woord

We kunnen natuurlijk van alles over onszelf vertellen maar de beste referentie is een klant. We vroegen een aantal klanten kort iets te vertellen over hoe zij hun samenwerking met ons ervaren. Gekleurd? U mag van ons objectiviteit verwachten. Daarbij zijn we natuurlijk trots dat uit onafhankelijk onderzoek van SRA blijkt dat we hoog scoren op klanttevredenheid.

Marcel de Voer, De Laatste Eer Assen

Het vertrek van een administratief medewerker die de volledige administratie deed, waaronder de ledenadministratie en de boekhouding, was voor Marcel drie jaar geleden aanleiding om een interim controller in te huren. “Ik had twee grote doelstellingen: het inzicht vergroten én zorgen voor een zover als mogelijke vorm van automatisering, zodat je steeds minder handen nodig hebt. Een vereniging zoals deze is krimpende dus kostenbeheersing is essentieel. En door meer te automatiseren worden de kosten van de controle ook lager.” In dit interview vertelt Marcel hoe de samenwerking met Afier interim controller Dennis Wagenmakers is vormgegeven en waarom hij er zeer tevreden over is.

Lees hier het volledige verhaal van De Laatste Eer Assen en Afier –>

Richard Schwieters, RUD Drenthe

Tijdens het uitvoeren van een aantal handhavingsinstrumenten door de buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) worden privacy gevoelige gegevens verwerkt. Sinds 2019 vallen een aantal van deze gegevens onder de Wet politiegegevens (Wpg). In deze wet zijn periodieke privacy audits verplicht. Afier IT-auditors heeft voor RUD Drenthe de externe audit uitgevoerd en dat leverde ook veel inzicht en handvaten op om de verwerking van privacygevoelige gegevens te optimaliseren.

Lees hier het volledige verhaal van RUD Drenthe en Afier –>

Tijmen Altena, Marketing Groningen

Stichting Marketing Groningen had de wens haar personeelsbeleid verder te professionaliseren. Er waren al flinke stappen in de goede richting gemaakt, maar het ontbrak aan tijd om hier verder vorm aan te geven. Agnes Gruppen van Afier HR & Salaris is gevraagd om hierin te ondersteunen. Een hele leuke opdracht en de eerste resultaten uit de samenwerking – het personeelshandboek, het functiehuis en de arbeidsvoorwaardenregeling – zijn met enthousiasme ontvangen door de medewerk(st)ers.

Lees hier het volledige verhaal van Marketing Groningen en Afier –>

RIchard Heling van Heling en Partners, klant van Afier accountants en adviseurs

Richard Heling, Heling en Partners

Na al die jaren hoeft hij niets meer uit te leggen en dat is een van de dingen die Richard Heling zo bevalt aan de relatie met Afier. Niet voor niets is Heling en Partners dan ook al bijna tien jaar klant. Directeur-eigenaar Richard Heling: ‘Ik heb de 06-nummers van de mannen en kan ze altijd bellen als dat nodig is.’

Lees hier het volledige verhaal van Heling en Partners en Afier →

Sonja van der Meer van stichting het Drentse Landschap, klant van Afier accountants en adviseurs

Sonja van der Meer, stichting Het Drentse Landschap

Sonja van der Meer is sinds maart 2018 aangesteld als directeur van stichting Het Drentse Landschap. Een stichting die zich al sinds jaar en dag inzet voor het behoud, bescherming en ontwikkeling van de natuur, het landschap en het culturele erfgoed van Drenthe. Een complexe organisatie, eentje waar Afier nauw bij betrokken is. ‘Afier past goed bij ons.’

Lees hier het volledige verhaal van Het Drentse Landschap en Afier →

Frank Hofstede van Moving Spirits, klant van Afier accountants en adviseurs

Frank Hofstede, Moving Spirits

Toen Frank Hofstede in 2012 startte met een internationale groothandel in sterke dranken, was de keuze voor een accountantskantoor snel gemaakt. Hij kende Afierist Erik-Jan Kreuze al van hun tijd bij de Jonge Ondernemers Prijs (JOP), waar Erik-Jan jurylid was en Frank een deel van de organisatie op zich nam.

Nu, enkele jaren later, verzorgen de Afieristen Erik-Jan, Elwin Mooibroek en Timo Switters de gehele financiële administratie voor Franks bedrijf Moving Spirits. Samen bepalen ze hoe ze de plannen, ambities en idealen van Frank op een fiscaal optimale manier vormgeven.

Lees hier het volledige verhaal van Moving Spirits en Afier →

Willem Dusseldorp van Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG), klant van Afier accountants en adviseurs

Willem Dusseldorp, Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG)

De samenwerking tussen Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) en Afier bestaat nu een aantal jaar. ‘Dat Afier begrijpt wat wij doen, vind ik erg belangrijk’, aldus directeur bedrijfsvoering Willem Dusseldorp.

Lees hier het volledige verhaal van CSG en Afier →

Girbe en Serena Drenthe van Tuinland, klant van Afier accountants en adviseurs

Girbe en Serena Drenth, Tuinland

Tuinland is vanaf dag één klant bij Afier. Er is dus sprake van een jarenlange samenwerking. Girbe en Serena Drenth, die de afgelopen jaren de directie van Tuinland vormden, zeggen over deze jarenlange samenwerking: “Het team Afier is een team waar wij op aan kunnen”.

Lees hier het volledige verhaal van Tuinland en Afier →

En dit is wat klanten zeggen over Afier. Zelf kennismaken? We horen graag van u, neem gerust contact op!