Klanten aan het woord

We kunnen natuurlijk van alles over onszelf vertellen maar de beste referentie is een klant. We vroegen een aantal klanten kort iets te vertellen over hoe zij hun samenwerking met ons ervaren. Gekleurd? U mag van ons objectiviteit verwachten. Daarbij zijn we natuurlijk trots dat uit onafhankelijk onderzoek van SRA blijkt dat we hoog scoren op klanttevredenheid.

Reinder Koopman, BIstein

Elke ondernemer heeft in z’n bedrijf een schat aan data. De vraag is in hoeverre je de juiste data weet te onttrekken en weet wat voor inzichten ie met deze data kunt verkrijgen. Bijvoorbeeld inzichten waar je de concurrentie mee voorblijft of waardoor je goedkoper kunt produceren. Laat dit nou een interessante overeenkomst zijn tussen Bistein en Afier.

Bekijk het volledige verhaal van Bistein en Afier →

RIchard Heling van Heling en Partners, klant van Afier accountants en adviseurs

Richard Heling, Heling en Partners

Na al die jaren hoeft hij niets meer uit te leggen en dat is een van de dingen die Richard Heling zo bevalt aan de relatie met Afier. Niet voor niets is Heling en Partners dan ook al bijna tien jaar klant. Directeur-eigenaar Richard Heling: ‘Ik heb de 06-nummers van de mannen en kan ze altijd bellen als dat nodig is.’

Bekijk het volledige verhaal van Heling en Partners en Afier →

Sonja van der Meer van stichting het Drentse Landschap, klant van Afier accountants en adviseurs

Sonja van der Meer, stichting Het Drentse Landschap

Sonja van der Meer is sinds maart 2018 aangesteld als directeur van stichting Het Drentse Landschap. Een stichting die zich al sinds jaar en dag inzet voor het behoud, bescherming en ontwikkeling van de natuur, het landschap en het culturele erfgoed van Drenthe. Een complexe organisatie, eentje waar Afier nauw bij betrokken is. ‘Afier past goed bij ons.’

Bekijk het volledige verhaal van Het Drentse Landschap en Afier →

Frank Hofstede van Moving Spirits, klant van Afier accountants en adviseurs

Frank Hofstede, Moving Spirits

Toen Frank Hofstede in 2012 startte met een internationale groothandel in sterke dranken, was de keuze voor een accountantskantoor snel gemaakt. Hij kende Afierist Erik-Jan Kreuze al van hun tijd bij de Jonge Ondernemers Prijs (JOP), waar Erik-Jan jurylid was en Frank een deel van de organisatie op zich nam.

Nu, enkele jaren later, verzorgen de Afieristen Erik-Jan, Elwin Mooibroek en Timo Switters de gehele financiële administratie voor Franks bedrijf Moving Spirits. Samen bepalen ze hoe ze de plannen, ambities en idealen van Frank op een fiscaal optimale manier vormgeven.

Bekijk het volledige verhaal van Moving Spirits en Afier →

Willem Dusseldorp van Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG), klant van Afier accountants en adviseurs

Willem Dusseldorp, Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG)

De samenwerking tussen Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) en Afier bestaat nu een aantal jaar. ‘Dat Afier begrijpt wat wij doen, vind ik erg belangrijk’, aldus directeur bedrijfsvoering Willem Dusseldorp.

Bekijk het volledige verhaal van CSG en Afier →

Girbe en Serena Drenthe van Tuinland, klant van Afier accountants en adviseurs

Girbe en Serena Drenth, Tuinland

Tuinland is vanaf dag één klant bij Afier. Er is dus sprake van een jarenlange samenwerking. Girbe en Serena Drenth, die de afgelopen jaren de directie van Tuinland vormden, zeggen over deze jarenlange samenwerking: “Het team Afier is een team waar wij op aan kunnen”.

Bekijk het volledige verhaal van Tuinland en Afier →

En dit is wat klanten zeggen over Afier. Zelf kennismaken? We horen graag van u, neem gerust contact op!