Gert-Jan Bos AA, Accountant, Partner Afier werkt op moderne wijze met diverse digitale hulpmiddelen.

Samenstellen

De MKB-accountants van Afier staan dicht bij u als ondernemer. Als accountant kijken we graag vooruit en houden we de focus op uw meerjarendoelen. Vanuit uw missie en visie werken aan een strategie en aan de waarde van de onderneming.

Met de jaarrekening wordt natuurlijk teruggekeken en verantwoording afgelegd naar stakeholders. Het is voor ons juist ook een moment om vooruit te kijken en te adviseren op het gebied van kansen en mogelijkheden ten aanzien van bijvoorbeeld efficiency of investeringsbehoeften ten aanzien van ontwikkeling en groei.

Vanuit meerjarenplannen werken we aan een jaarbegroting en zetten we een goede planning en controle-cyclus neer. Met betrouwbare maand- of kwartaalcijfers borgen we de grip op de onderneming. Natuurlijk maken wij jaarrekeningen, doen wij aangiften en verzorgen alle formaliteiten, maar altijd als vervolg op bovenstaande.

Afier levert diensten als controlling, begrotingen, jaarrekeningen en aangiften op betrouwbare wijze. Onze accountants helpen bij documenten voor financieringsaanvragen, bedrijfsovernames of het overdragen van de onderneming aan kinderen of management.

Zorgeloos ondernemen met Exact Online

Afier werkt op moderne wijze met diverse digitale hulpmiddelen. Zo is Afier gecertificeerd door Exact als specialist op het vlak van gebruik van (financiële modellen) van Exact Online.

Samenvattend

  • Wij werken vanuit persoonlijke relatie en inzicht in uw doelen
  • Vooruitkijkend naar de gevolgen van ontwikkelingen en beslissingen van vandaag
  • Bedrijfseconomisch en fiscaal altijd gecombineerd

Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.