Thomas Jansen RA, Senior controleleider / manager

Deel deze pagina met anderen

Maatschappelijke bedrijven en instellingen

Afier wil met haar auditdiensten waarde toevoegen die bijdraagt aan de sociale en maatschappelijke doelstellingen van ‘bijzondere organisaties’. We willen zekerheid toevoegen aan verschillende vormen van verantwoording. De primaire insteek is de accountantscontrole van financiële verantwoording, zoals jaarrekeningen.

Echter, in het kader van maatschappelijke doelstellingen kunnen meerdere vormen van verantwoording worden afgelegd. Wilt u meer transparant zijn op het vlak van maatschappelijk rendement? Dan ondersteunen wij u door uw verantwoording te certificeren.

“Naast accountant is Afier adviseur voor bedrijven en instellingen met een maatschappelijke doelstelling”

Wat u kunt verwachten

Wij adviseren op het vlak van administratieve processen, financiële aspecten, verantwoordingen, ICT, groei of krimp van ondernemingen, fusie met – en overname van andere bedrijven of instellingen. Daarnaast ondersteunen we bedrijven en instellingen met hun MVO-proces en, primair, hoe u geld kunt verdienen met MVO. Bijvoorbeeld door kosten te besparen, door bijzondere baten te realiseren of door uw imago en concurrentiepositie te verbeteren.

Interim ondersteuning

Daarnaast ondersteunen wij u met het inrichten van financiële processen, het opstellen van verantwoordingen, verzamelen en interpreteren van managementinformatie en uw planning & control in de breedste zin.

Op projectbasis zijn wij als CFO, intern accountant of controller langere perioden in te huren om een implementatie te realiseren of om een verandering door te voeren. Dit laatste is van toepassing als wij geen controlerend accountant van uw organisatie zijn.

Klaar voor onderwijs en integrale kindcentra

Afier heeft een groep accountants en assistenten die gespecialiseerd zijn in onderwijs en verbonden zijn met relevante organisaties. U kunt hierbij denken aan partijen uit onderwijs, zorg en aanverwant die in een ‘integraal kindcentrum’ een rol spelen.

Afier is thuis in BSO, peuterspeelzalen, kinderopvang, jeugdzorg, huiswerkhulp en bij organisaties die specialistische hulp en ondersteuning bieden. Ook zwaardere onderwerpen als verslavingszorg of schuldenproblematiek zijn aandachtsgebieden waar accountants van Afier een rol in spelen.


Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij bellen u terug.

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.