Thomas Jansen MSc RA, Accountant

Maatschappelijke bedrijven en instellingen

Afier wil met haar auditdiensten waarde toevoegen die bijdraagt aan de sociale en maatschappelijke doelstellingen van ‘bijzondere organisaties’. We willen zekerheid toevoegen aan verschillende vormen van verantwoording. De primaire insteek is de accountantscontrole van financiële verantwoording, zoals jaarrekeningen.

Echter, in het kader van maatschappelijke doelstellingen kunnen meerdere vormen van verantwoording worden afgelegd. Wilt u meer transparant zijn op het vlak van maatschappelijk rendement? Dan ondersteunen wij u door uw verantwoording te certificeren.

“Naast accountant is Afier adviseur voor bedrijven en instellingen met een maatschappelijke doelstelling”

Wat u kunt verwachten

Wij adviseren op het vlak van administratieve processen, financiële aspecten, verantwoordingen, ICT, groei of krimp van ondernemingen, fusie met – en overname van andere bedrijven of instellingen. Daarnaast ondersteunen we bedrijven en instellingen met hun MVO-proces en, primair, hoe u geld kunt verdienen met MVO. Bijvoorbeeld door kosten te besparen, door bijzondere baten te realiseren of door uw imago en concurrentiepositie te verbeteren.

Interim ondersteuning

Daarnaast ondersteunen wij u met het inrichten van financiële processen, het opstellen van verantwoordingen, verzamelen en interpreteren van managementinformatie en uw planning & control in de breedste zin.

Op projectbasis zijn wij als CFO, intern accountant of controller langere perioden in te huren om een implementatie te realiseren of om een verandering door te voeren. Dit laatste is van toepassing als wij geen controlerend accountant van uw organisatie zijn.

Onderwijs en integrale kindcentra

Afier heeft een groep accountants en assistenten die gespecialiseerd zijn in onderwijs en verbonden zijn met relevante organisaties. U kunt hierbij denken aan partijen uit onderwijs, zorg en aanverwant die in een ‘integraal kindcentrum’ een rol spelen.

Afier is thuis in BSO, peuterspeelzalen, kinderopvang, primair en voortgezet onderwijs, jeugdzorg, huiswerkhulp en bij organisaties die specialistische hulp en ondersteuning bieden. Ook zwaardere onderwerpen als verslavingszorg of schuldenproblematiek zijn aandachtsgebieden waar accountants van Afier een rol in spelen.


Contact

Bent u benieuwd wat Afier kan betekenen voor uw organisatie? Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op. Of neem zelf direct contact met ons op, dat kan natuurlijk ook.

Bel of mail ons

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Neem contact met mij op

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.