ing. Willem Scheeres RE / MBA, IT-auditor Zekerheid rondom ICT is van vitaal belang.
Afier is uw partner voor veiligheid en certificering.

Deel deze pagina met anderen

Security & Privacy

Wapen u tegen digitale dreigingen, nu en in de toekomst.

Het is niet zozeer de vraag of digitale dreigingen zoals cybercriminelen uw organisatie bedreigen, maar meer de vraag wanneer ze toeslaan en wat de impact daarvan zal zijn. Afier IT-auditors helpt u inzicht te krijgen in uw digitale kwetsbaarheden en maatregelen te implementeren om uw weerbaarheid te verhogen.

Recent onderzoek toont aan dat nog steeds 43% van de ondernemers denkt dat zijn of haar bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen. Het duurt gemiddeld 191 dagen voordat een organisatie ontdekt dat zij slachtoffer is van een cyberaanval.

“Digitale weerbaarheid staat bij veel organisaties nog amper op de agenda.”

Waar hackers inmiddels bedrijfsmatig als professionals precisieaanvallen uitvoeren op organisaties, staat bij deze organisaties de digitale weerbaarheid tegen dit soort aanvallen amper op de agenda.

Wat kunnen we voor u doen:

  • Volwassenheidsonderzoek informatiebeveiliging
    Op basis van de ‘code voor informatiebeveiliging’ voeren wij een integraal onderzoek uit naar de volwassenheid van de beveiliging van uw informatiehuishouding. Het resultaat is een glasheldere rapportage met concrete acties om uw informatie- beveiliging naar het gewenste niveau te brengen.
  • Kwetsbaarheidsscan cyberrisico’s
    Een uitgebreide scan naar organisatorische, procesmatige en technische kwetsbaarheden ten aanzien van cyberrisico’s. Deze scan gaat vaak gepaard met een bewustwordingscampagne of penetratietest. Hierbij werken wij samen met geselecteerde partners.
  • Privacy-scan
    Aan de hand van richtlijnen rondom privacy, zoals bijvoorbeeld het privacy control framework, lichten wij uw organisatie en/of specifieke verwerkingen binnen uw organisatie door en helpen wij waar nodig verbeteringen door te voeren. Het resultaat is een glasheldere rapportage met concrete verbeter- acties en een beschrijving van de zaken die u al in lijn met de AVG doet, zodat u dit kunt toelichten aan belanghebbenden.

Slim en doeltreffend

Afier IT-auditors ziet het als haar verantwoordelijkheid de digitale weerbaarheid van organisaties te vergroten. Wij helpen organisaties hun technologische en organisatorische kwetsbaarheden in kaart te brengen om vervolgens passende maatregelen te implementeren.

Met slimme en doeltreffende maatregelen, die de organisatie zo min mogelijk belasten, zijn digitale dreigingen zoals cyberrisico’s goed te reduceren. Bovendien vereist wet- en regelgeving dit bij organisaties die bovengemiddeld veel persoonsgegevens verwerken.

Bent u onzeker over de mate waarin uw organisatie is beschermd tegen digitale dreigingen of bent u reeds slachtoffer van een cyberaanval? Wellicht wilt u uw organisatie beter beveiligen of vereist wet- en regelgeving dat u uw informatiehuishouding passend beveiligt? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.


Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij bellen u terug.

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.