ing. Willem Scheeres RE / MBA, IT-auditor Zekerheid rondom ICT is van vitaal belang.
Afier is uw partner voor veiligheid en certificering.

Deel deze pagina met anderen

Afier, partner voor uw IT audit

ICT vormt niet alleen het kloppend hart van vitale bedrijfsprocessen en daarmee een waarborg voor kwaliteit en continuïteit, het is een essentieel onderdeel ten aanzien van betrouwbaarheid, zekerheid en directievoering. Denk aan de hoge eisen die gesteld worden aan beveiliging, transparantie, ondernemingsbestuur en compliance (wet en regelgeving).

Zekerheid op alle vlakken

De IT-auditors van Afier zijn gekwalificeerd en gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging, beheersing van IT en de afstemming tussen bedrijfsprocessen. Met ons team van Register IT-auditors, data-analisten, consultants en coaches helpen we u van implementatie tot en met uw certificering en van analyse tot het coachen van uw medewerkers.

Onze IT-auditors staan klaar voor:

De vitaliteit van uw systeem

Het multidisciplinaire team van Afier biedt zekerheid op het snijvlak van geautomatiseerde informatiesystemen, bedrijfseconomie en administratie. Zo kunnen we continu toetsen of uw dienstverlening in overeenstemming is met de afgesproken eisen.

Deze objectieve informatie wordt gebruikt voor sturing op processen, biedt ondersteuning bij management en bestuurlijke beslissingen en zorgt voor grip op projectplanningen. Daarnaast biedt het toezichthoudende autoriteiten de benodigde zekerheden en daarmee het vertrouwen in uw organisatie.


Interessante blogs over IT-audit

Blog

Een nieuwe privacy-audit, wat buitengewoon? | Alles over de Wpg. →

Blog

Zo toont u aan dat uw IT-beheersing op orde is. →

Contact opnemen

Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of laat een bericht achter, wij bellen u terug.

Bel of mail ons.

Tel. 0592 – 530 953
info@afier.com

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.