Bent u gegroeid van 1 naar meerdere medewerkers en wilt u iets gaan doen met HR? Waar moet u dan aan denken? Waar moet u beginnen? Hoe pakt u dat aan? Wat past bij u en uw bedrijf? Wij kunnen u helpen.

De adviseurs van HR & Salaris komen graag bij u langs om samen met u te kijken wat al wel en niet is geregeld, wat kan worden gestroomlijnd (bijvoorbeeld via automatisering) en hoe structuur kan worden aangebracht in personeelszaken.

Met het professionaliseren van uw HR-zaken draagt u actief zorg voor de bedrijfscultuur en daarmee ook voor medewerkerstevredenheid en loyaliteit. Reden genoeg om er nu echt mee aan de slag te gaan!

Neem gauw contact op voor het maken van een afspraak via hr@afier.com of via 0592 – 53 09 53.


Over Afier HR & Salaris

Als een organisatie groeit neemt de behoefte aan advies rondom HR & Salaris toe. U wilt uw werkgeverszaken immers goed geregeld hebben. Sinds 1 januari 2022 is Afier uitgebreid met een eigen HR & Salaris afdeling, gespecialiseerd in het MKB.

Heeft u vraagstukken die te maken hebben met personeelszaken? Wij kunnen u adviseren en een waardevol aanspreekpunt voor u zijn op het gebied van HR & Salaris. Daarnaast kunnen we u ondersteunen op het gebied van de salarisadministratie. Kijk hier voor meer informatie over Afier HR & Salaris.