In de Afier Loonspecial 2023 staan alle relevante loonactualiteiten en de belangrijkste kengetallen van het nieuwe jaar overzichtelijk op een rijtje.

In deze Loonspecial besteden we aandacht aan de nieuwe Pensioenwet, die naar verwachting per 1 juli 2023 in werking treedt. Daarnaast komen de ontwikkelingen in het arbeidsrecht, de wijzigingen in de loonheffing en het laatste staartje van de Coronamaatregelen, namelijk het aanvragen van de vaststelling van de NOW-5 en de NOW-6 aan de orde. Uiteraard ontbreken in deze uitgave ook de tarieven, heffingskortingen en premiepercentages voor 2023 niet.

Een bijzonder handig naslagwerk voor iedereen die betrokken is bij personeelszaken en de loonadministratie!

Afier Loonspecial 2023 aanvragen

Vraag hier de Afier Loonspecial 2023 aan en u ontvangt deze direct als pdf-bestand in uw mailbox.

Contact

hr@afier.com

tel. 0592 – 530 953

Naam(Vereist)

Door het invullen en verzenden van dit formulier geeft u ons toestemming uw gegevens te gebruiken om u van de gevraagde informatie te voorzien.


Over Afier HR & Salaris

Als een organisatie groeit neemt de behoefte aan advies rondom HR & Salaris toe. U wilt uw werkgeverszaken immers goed geregeld hebben. Sinds 1 januari 2022 is Afier uitgebreid met een eigen HR & Salaris afdeling, gespecialiseerd in het MKB.

Heeft u vraagstukken die te maken hebben met personeelszaken? Wij kunnen u adviseren en een waardevol aanspreekpunt voor u zijn op het gebied van HR & Salaris. Daarnaast kunnen we u ondersteunen op het gebied van de salarisadministratie. Kijk hier voor meer informatie over Afier HR & Salaris.