17-09-2021

Top 10 Exact Cloud Award: nu op naar de finale

Wat een verrassing! Vrijdag 10 september kregen we bezoek van Exact: we zijn genomineerd voor de Exact Cloud Award! Een mooie plek in de top 10! Terechte blije gezichten van Gert-Jan Bos, Dennis Wagenmakers, Rowan Buss en Elwin Mooibroek. 

Uit de inzendingen selecteerde de vakjury een top 10 van kantoren die een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. De vier uiteindelijke Cloud Award-winnaars worden donderdag 14 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal diner voor genodigden.

Voorbeeld voor vakgenoten

Martin van Vliet, Senior Product Manager bij Exact en vakjurylid van de Cloud Award: “De Cloud Award-verkiezing is een zoektocht naar accountants- en administratiekantoren die op het gebied van innovatie en online samenwerking een praktijkvoorbeeld zijn voor hun vakgenoten. Door het brede veld aan deelnemers, is een plek in de finale weggelegd voor kantoren die écht bewezen focus hebben op innovatie en samenwerking.”

Er zijn 4 prijzen bij de Cloud Award 2021:

  1. De grote winnaar van de Cloud Award 2021 mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Administratiekantoor van het jaar noemen.
  2. De Cloud Award voor Innovatie
  3. De Cloud Award voor Samenwerking
  4. De Crowd Award voor het kantoor met de meeste publieksstemmen.

Stemmen kon kan vanaf maandag 20 september t/m 7 oktober.

Aanmelden nieuwsbrief