08-01-2015

Afier Audit + Assurance

Afier Audit + Assurance onderdeel van Afier Accountancy BV geeft, in samenwerking met Insite Audit BV,  de ISAE 3402 verklaring af bij KPN-dochteronderneming Application Net BV.

In 2014 zijn door Insite Audit BV en Afier diverse onderzoeken uitgevoerd op de interne beheersing van ApplicationNet BV te Groningen. Op basis van deze werkzaamheden is op maandag 5 januari 2015 door Erik-Jan Kreuze RE RA de ISAE 3402  verklaring getekend en is het rapport feestelijk overhandigd aan mevrouw Marlien Rump, de directeur van ApplicationNet.

ApplicationNet was zeer tevreden over de samenwerking tussen de drie partijen en een eerste afspraak voor continuering van deze aanpak is al weer gemaakt. Met de groeiende vraag naar certificering aan de hand van voorheen SAS70, nu ISAE 3402 en straks de SOC 2/3 is bij Afier de inzet op dit onderwerp vergroot en de samenwerking met Insite Audit BV geïntensiveerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik-Jan Kreuze op 06-20490649.   foto ApplicationNet BV

Op de foto:  v.l.n.r. Erik-Jan  Kreuze (Afier), Marlien Rump (directeur ApplicationNet), Ad van ’t Hoenderdal (security officer ApplicationNet) en Wilfred Hanekamp (Insite Audit BV)

Aanmelden nieuwsbrief