Afier

Vraag en antwoord

Om u daadwerkelijk verder te helpen bij uitdagende financiële en fiscale vraagstukken, blijven wij scherp aan de wind. Wij weten wat er speelt in het veld en zitten bovenop een goede (fiscale) aansturing. Wat u van ons kunt verwachten? De juiste vragen en passende antwoorden.

Drs. Peter Klein RA
Registeraccountant

Wij vertalen uw strategie naar o.a. een businessplan en liquiditeitsplanning. Dan volgen inkomsten en belastingplanning.

Vooruitgedacht

Kunnen de mensen van Afier ook strategisch met mij meedenken?

Ja. Wij denken strategisch mee op het gebied van o.a. organisatiestructuur, vestiging, assortiment en kansen op de markt.

Grip

Zeker. Online boekhouden is transparant en efficiënt. Wij koppelen uw boekhouding met uw bank, kassa's of andere partijen!

Leer ons kennen

Kan Afier mij ook helpen met een sanering of reorganisatie?

Ja. Wij zijn gespecialiseerd in reorganisatie, ontslagprocedures en risicoanalyses. En werken samen met goede advocaten.

Specialismen

U helpen met uw risicoanalyse, waardebepaling en boekenonderzoek. Wij onderhandelen en berekenen uw voordeel.

Specialismen

Wat weet Afier van mijn branche?

Wij zijn betrokken bij diverse branches. Onze mensen hebben elk hun eigen specialiteit en leven zich in op uw vakgebied.

Sectoren

Ja. Onze fiscaliteit is bovengemiddeld. Met speciale kennis op het gebied van fiscale structuren, VBI’s en Innovatiebox.

Onze dienstverlening

Wat zijn de ervaringen van klanten van Afier?

In tevredenheidonderzoeken komen wij positief uit de bus. Ervaringsverhalen? Wij brengen u graag in contact met klanten.

Sectoren

Onze voorcalculatie is uw vaste prijs. Meerwerk wordt vooraf gemeld. Telefonische vragen? Die zijn bij ons gewoon gratis.

Onze dienstverlening

Wanneer moet ik een serieuze accountant inhuren?

Als u geen fiscale kansen wilt laten liggen, op uw cijfers wilt kunnen vertrouwen en uw financiers daarmee overtuigen.

Wie bent u?
  • belastingadviseurs
  • accountants
  • controlling
  • bedrijfsadviseurs