Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn rondom Exact werken we nu nauw samen met Wietze Westerhuis, consultant en partner van Exact. Wietze ondersteunt ondernemers op het gebied van Exact business software en aanvullende business applicaties. Denk daarbij aan documentbeheer en scan-applicaties. Hij heeft ook nog eens boekhoudkundige kennis, dat past mooi in ons straatje en dat van onze klanten. Al met al een uitstekende gesprekspartner bij administratieve vraagstukken in Exact! In dit blog stelt Wietze zich graag aan u voor.

Accountancy achtergrond staat aan de basis voor praktische oplossingen

Laat ik eerst vertellen hoe ik de consultancy binnenrolde. Van huis uit groeide ik op met elektronica en mijn interesse in software en pc’s lag van jongs af aan al breder dan in alleen het gebruik ervan. In de jaren ’90 werkte ik bij een accountantsorganisatie die voor het eerst gebruikmaakte van financiële software voor het MKB. Ik maakte vervolgens de overstap naar een automatiseringsbedrijf om klanten te ondersteunen bij Exact business software. Met de nodige ervaring op zak startte ik in 2001 met mijn eigen bedrijf: Westerhuis Consultancy. Mijn bedrijf ontwikkelde zich snel en is al jarenlang partner van Exact software. Ik ondersteun bedrijven op het gebied van Exact software en aanvullende business applicaties zoals documentbeheer en scan-applicaties. Ik merk dat mijn accountancy achtergrond altijd aan de basis staat voor het zoeken naar praktische oplossingen.

Samenwerking met Afier

Samen met Afier mocht ik voor het SRA een aantal trainingen geven onder de noemer: ‘De accountantscontrole binnen Exact Globe/Online’. Tijdens deze trainingen keken we op welke wijze controles kunnen worden uitgevoerd binnen de Exact Software databases. Dit was het startpunt van mijn samenwerking met Gert-Jan Bos, Dennis Wagenmakers, Elwin Mooibroek en Rowan Buss van Afier. Bij Afier ga ik klanten adviseren en ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie van hun business software. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Over Exact Online

Met Exact Online heeft u altijd en overal inzicht om op het juiste moment beslissingen te nemen. Vanuit de Cloud bent u altijd verbonden met kantoor en uw administratie. Exact online zit boordevol slimme functionaliteiten die u direct deelt met uw accountant. Door de real-time verwerking bent u niet alleen accuraat op de hoogte van de actualiteit, u bespaart ook tijd en kosten. Die zetten we liever in om samen met u te sturen op resultaat. Kijk hier voor meer informatie over Exact Online.