Ontspannen ondernemen: geen administratieve zorgen en de cijfers up-to-date

U weet dat het moet gebeuren, maar u ziet er elke maand tegenop. Het neemt elke keer zoveel tijd in beslag. En er zijn zoveel zaken waar u aan moet denken. U bent niet de enige ondernemer die geen liefhebber is van administratie en boekhouding.

Als onderstaande dag u als muziek in de oren klinkt, is het tijd om met Exact aan de slag te gaan. Afier kan u daarbij helpen. Dus stel u voor:

06.30 uur
De wekker gaat. Met een gaap pakt u uw tablet erbij. Even scrollen door het nieuws en dan ontvangt u een melding van Exact: nog 16 dagen te gaan voor de btw-aangifte, €3.900 aan openstaande facturen te innen en het wordt tijd om die 9 rekeningen te betalen. Maar, nu eerst ontbijten want dit alles regelt u straks bij de koffie in een paar klikken.

11:00 uur
Het wordt hoog tijd voor een bedrijfsauto maar wat is er mogelijk? Moet ik een auto kopen of leasen en wat voor leasemogelijkheden zijn er met bij behorende voor- en nadelen?

Het is tijd om de accountant te bellen en om advies te vragen. De accountant geeft aan dat de cijfers worden bijgewerkt en geeft de voor- en nadelen aan. Conclusie: het wordt een leaseconstructie.

12.00 uur
Eind van de ochtend heeft u een afspraak bij de leasemaatschappij voor de mogelijkheden inzake een bedrijfsauto. De manager bij de leasemaatschappij stelt u een vraag over de cijfers. Met een glimlach tovert u uw tablet tevoorschijn en laat u de resultaten zien. U zoomt zelfs in op specifieke onderdelen.

Tijd om een nieuwe bedrijfsauto uit te zoeken.

14.00 uur
U bent boodschappen aan het doen en er staat een forse rij voor de kassa. Geen probleem, u pakt uw smartphone erbij want dit is een ideaal moment om te kijken of uw verkoopkansen zijn aangevuld! Ondertussen ziet u 4 openstaande facturen bij een klant: niet op tijd betaald.

Met een paar simpele klikken stuurt u voor elke factuur een herinnering. Zo ontgaat het de klant vast niet.

20.00 uur
Tijd voor het journaal. U ploft op de bank. Vroeger zat u regelmatig avonden achter uw bureau om de administratie op orde te brengen. Maar contacten bijwerken, betaalgegevens importeren en tankbonnen verwerken: dat gaat tegenwoordig online en automatisch.

Wat een gemak!

Dit alles kunt u via de mobiel uitvoeren en raadplegen. U kunt te allen tijde uw bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen uploaden via de telefoon, mail of computer.

Tijd voor andere mogelijkheden of ontspanning!

Waarom zou u tegenwoordig nog tijd verspillen? Energie stoppen in zaken die u afhouden van dat wat u het liefste doet, namelijk ondernemen?! Met Exact no-hands is uw administratie altijd beschikbaar via de browser en als mobiele app. En met Afier geniet u nog veel meer voordeel.

Naast het digitaal aanleveren van bonnetjes en facturen kunt u als klant via dashboards zicht houden op kerncijfers en betalingen en transacties goedkeuren. Mocht u per ongeluk iets vergeten, dan vragen wij via de software de ontbrekende gegevens bij u op.

Inzicht in cijfers en geen gedoe moet de boekhouding

Onze accountants ondersteunen veel ondernemers met de administratie en adviseren op basis van de periodecijfers. Bent u eraan toe om de keus te maken? Niet meer zelf boekhouden, maar wel een bijgewerkte administratie? Vraag eens een oriënterend gesprek aan, onze collega’s staan klaar om met u samen te werken.

Bron: Exact

Weten wat dit voor u kan betekenen?

Neem contact op met een van onze collega’s of laat hieronder een bericht achter. Wij bellen u terug!

Elwin Mooibroek

Elwin Mooibroek
e.mooibroek@afier.com
06-57558772

Gert-Jan Bos AA

Gert-Jan Bos
g.bos@afier.com
06-29365597

Dennis Wagenmakers

Dennis Wagenmakers
d.wagenmakers@afier.com
06-21970605

Rowan Buss
r.buss@afier.com
06-55511180

Bel mij terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.