“Bij Afier kun je je als werknemer en persoon ontwikkelen.”

Hallo! Mijn naam is Wim Vellema, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Janine in Kollum. In mijn vrije tijd kijk ik graag series en documentaires op tv, doe ik aan zaalvoetbal en zit ik veel op de racefiets. Daarnaast volg ik nog de deeltijd master accountancy aan de Universiteit van Amsterdam.

In dienst bij Afier sinds?

Ik werk vanaf februari 2014 bij Afier.

Wat doe je precies?

Ik ben werkzaam op de controleafdeling van Afier, waar ik me vooral inzet voor mkb-bedrijven en non-profit instellingen. Daarnaast ben ik namens Afier contactpersoon voor studentenverenigingen en probeer ik hiervoor nieuwe en vooral leuke collega’s te werven!

Wat spreekt jou aan bij Afier?

Tijdens mijn werk krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Hierdoor kan je op een eigen en plezierige manier werken, dat geeft mij een goede werk-privé verhouding. Afier heeft echt oog voor de werknemer en helpt je als werknemer en persoon te ontwikkelen.

Wat betekent ‘Mensen voor cijfers’ voor jou?

Ik heb een ongeluk gehad met daarop volgend een vervelende periode. Tijdens deze periode heb ik veel steun gehad van mijn werkgever(s) en collega’s en heb ik mogen ervaren wat “mensen voor cijfers” daadwerkelijk inhoudt.

Ook een vraag stellen aan Wim? Dat kan via w.vellema@afier.com.
Ook werken in onze samenstelpraktijk? Bekijk de vacatures of bel gerust om eens kennis te maken!