Fiscale wijzigingen hebben impact op ondernemers

Onder de noemer Afier Kwartier nemen we een aantal informatieve sessies voor u op. Hierin nemen we u in circa 15 minuten mee in recente ontwikkelingen op belastinggebied, die met name gelden voor de DGA. Bekijk hier de sessie van juni 2022.

Eind mei 2022 presenteerde de Minister van Financiën de Voorjaarsnota, hierin staan de voorgenomen fiscale wijzigingen. De komende maanden zal over de voorstellen nog flink worden gedebatteerd. Op Prinsjesdag worden de daadwerkelijke wetsvoorstellen bekend gemaakt, maar ook dan zijn de wijzigingen nog niet definitief. Wij vinden het belangrijk om u te informeren. Want waar gaat het naar toe en wat betekent dit allemaal voor u? In deze video gaan André Kool en Rolf Smid in op de plannen zoals die er nu liggen, bespreken ze de ontwikkelingen en geven ze alvast wat tips.

Updates in aanloop naar Fiscale Eindejaarsbijeenkomst op 3 november

Dit is de Afier Kwartier sessie van juni. In de maanden juli, augustus en september komen we graag bij u terug met updates. Dit alles in aanloop naar de Fiscale Eindejaarsbijeenkomst voor onze klanten, die op 3 november 2022 zal plaatsvinden in De Rietschans.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de fiscale ontwikkelingen en hoe u daar op kunt anticiperen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.