Afier

Afier succesvol present op de Promotiedagen voor Noord-Nederland in MartiniPlaza, 7 en 8 november jl.

Afier zeer tevreden over promotiedagen Afgelopen dagen waren de promotiedagen voor het bedrijfsleven in de MartiniPlaza te Groningen. Net als de voorgaande 12 jaar was Afier daar present. Afier kan terug zien op een zeer geslaagde beurs. Vele tientallen relaties

Afier zeer tevreden over promotiedagen

Afgelopen dagen waren de promotiedagen voor het bedrijfsleven in de MartiniPlaza te Groningen. Net als de voorgaande 12 jaar was Afier daar present. Afier kan terug zien op een zeer geslaagde beurs. Vele tientallen relaties gezochten Afier in stand 6005 direct aangesloten op het FC Groningen-plein.

Thuis bij Afier

Afier had dit jaar voor het thema ‘thuis bij Afier’ gekozen. De stand had ook een zeer huiselijke aankleding. Tientallen personen maakten even een fotootje van de stand. Een rustpunt tegen over het zeer gezellig FC Groningen-plein.

Eric Smit, van follow the money

De tweede dag begint met een boeiend college van Eric Smit (econoom VU) die verteld over hoe zijn bedrijf ‘Follow the Money’ tot stand gebracht is. Afier was blij om Eric even op de stand te mogen verwelkomen. Ook de accountants van Afier weten het: follow the money. Dat is wat wij altijd moeten doen als we een controle uitvoeren…!

 

Samenwerking met MKB Noord

Als kennispartner van MKB Noord mochten wij zo’n 75 wederzijdse relaties verwelkomen op onze stand na afloop van het college. In samenwerking met FC Groningen-catering mochten wij ruim 90 mensen koffie, thee, drankje en een gezonde lunch aanbieden. Een gezond bedrijf heeft immers een gezonde accountant en adviseur…!

 

 

  • belastingadviseurs
  • accountants
  • controlling
  • bedrijfsadviseurs